Správa bola úspešne odoslaná
Späť

OTÁZKY

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte
Tel.: +421 33 534 12 49
Mob.: +421 905 420 059

medolandia@medolandia.sk

Vaša rezervácia je platná od zaplatenia

Pozvánka do Fantazijnej Medolandie

Zdieľať

Príďte stráviť veselý deň v sobotu 17. augusta od 10:00 v Medolandii, kde sa prenesiete do ríše fantázie, rozprávok a veselostí… Čaká na vás bohatý program, výborné občerstvenie, maskot Meduško aj rozprávkoví kamaráti.

Privítajú vás choduliari so svojim spektakulárnym, vtipným a interaktívnym vystúpením. Skutočná Linti priletí z nádhernej ríše víl, aby spievala pesničky pre všetky detičky. V zábavno-súťažnom predstavení Teáter Komika HRÁME sa na SILÁKA – sa dozviete o radosti zo športovania, prekonávaní prekážok každého druhu, bezhlavej odvahe a hravej srande.

Zábava zaručená! Pripravte sa na gagy, vtípky a zábavu s komikmi aj po predstavení… až vás bruchá od smiechu rozbolia. Šmolkovia potrebujú získať šmolkogule do šmolkodžúsu, Kamaráti Harryho Pottera naučia deti hrať metlobal, Princ hľadá pomocníkov, aby spoločne zachránili princeznú pred hladným drakom, Babka Ježibabka už dávno pustila Janka a Marienku domov a teraz s deťmi maľuje medovníčky, Nemôže chýbať ani Včielka Maja a jej fascinujúci svet.

Rodičia si užijú prechádzky v rozáriu, staršie deti preskúmajú Včelárium. Deti nám počas školských výletov doniesli veľa krásnych obrázkov, ktoré vystavíme práve počas podujatia.

Ak vás zastihne hlad – máme pripravené výborné sladké aj slané občerstvenie. TEŠÍME SA NA VÁS 17. AUGUSTA 2024 v Medolandii Dolná Krupá.

Lístky v predpredaji kúpite tu: https://bit.ly/3RXwSKC